Fondsen en sponsoren

Dankzij de bijdrages van fondsen en sponsoren kunnen wij onze bijzondere projecten organiseren.
Onderschrijft u, als bedrijf , fonds of particulier, óók onze doelstelling? Dan nodigen wij u van harte uit om ons óók financieel te ondersteunen.
Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of bel I.van Oers: 06 1950 5135.
Onderstaande fondsen/sponsoren gingen u voor, en daar zijn wij hen heel erg dankbaar voor!

Gemeente Hollands Kroon

Fonds Sluyterman van Loo

Fonds Sluyterman van Loo – Ouderenprojecten bevordert de kwaliteit van leven van ouderen in Nederland en in het Caribisch deel van het Koninkrijk.
Jaarlijks ondersteunen zij enkele honderden initiatieven en projecten met een financiële bijdrage. Dit zijn projecten die zich primair richten op kwetsbare ouderen. In veel van deze projecten spelen vrijwilligers, met name actieve senioren, een belangrijke rol. Kernwaarden…..

Roomsch Catholijk Oude Armen Kantoor

Stichting RCOAK (Roomsch Catholijk Oude Armen Kantoor) is een Amsterdams charitatief vermogensfonds gevestigd in een van de twee hofjes van Stichting RCOAK, ‘Liefde is het Fondament’, aan de Keizersgracht te Amsterdam. Zij ondersteunen uit de opbrengst van hun vermogen landelijk initiatieven en projecten die de kwaliteit van leven van ouderen bevorderen. Uitsluitend…..

Pius Stichting

De warme hand van de Pius-Stichting. De Pius-Stichting is een sociaal-maatschappelijke organisatie die financieel projecten ondersteunt ter verbetering van de leefsituatie van en voorzieningen voor oudere mensen (55+) in het rooms-katholiek dekenaat Alkmaar dat samenvalt met de regio Noord-Holland noord……

Rotary Wieringerland

Rotaryclub Wieringerland (ook wel Rotary Wieringen e.o.)  is een van de twee Rotaryclubs in de gemeente Hollands Kroon. Een club met ruim 40 leden, jonger en ouder, uit  zeer verschillende werkvelden. De club levert al ruim 40 jaar een bijdrage aan de regio door het nuttige en aangename te verenigen. Door, via inzameling van kleding en andere acties, vele doelen te ondersteunen. Denk…..

IT-Balie

De IT-Balie is het adres voor al uw IT-zaken, voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

Bij de IT-Balie in Middenmeer kunt u terecht voor:
· Reparatie computers, tablets, printers etc
· Opschonen & versnellen van computers & laptops
· Verkoop en installatie software

…..

Triple A Logistics

Triple A Logistics is gespecialiseerd in kledingdistributie. Met een ervaren en dynamisch team zorgen ze voor de verwerking en distributie van een aantal grote kledingmerken. Ze nemen de logistieke zorg van klanten uit handen. Als innovatieve partner dragen ze bij aan de groei van hun klanten met een flexibele en snelle logistieke afhandeling. Triple A Logistics verzorgt……

Theater Gniffel

Theater Gniffel speelt hele leuke, interactieve kindertheatervoorstellingen op locatie voor kinderen van 3 tot ongeveer 9 jaar en hun ouders/verzorgers.
Zoekt u een leuke voorstelling voor uw evenement, school of  bedrijf, neem contact met ons op!  Wij kunnen ook het kindervermaak tijdens uw open dag, bedrijfsfeest of Sinterklaasviering regelen. Ook organiseren we verschillende culturele projecten. Zo zijn……