Fondsen en sponsoren

Dankzij de bijdrages van fondsen en sponsoren kunnen wij onze bijzondere projecten organiseren.
Onderschrijft u, als bedrijf , fonds of particulier, óók onze doelstelling? Dan nodigen wij u van harte uit om ons óók financieel te ondersteunen.
Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of bel I.van Oers: 06 1950 5135.
Onderstaande fondsen/sponsoren gingen u voor, en daar zijn wij hen heel erg dankbaar voor!

Gemeente Hollands Kroon

Bavo stichting

De Bavo stichting is een fonds waarvan het rendement wordt gebruikt voor het bevorderen van het welzijn van ouderen, voornamelijk in Kennemerland.
Het bestuur van de Bavo stichting beheert het fonds.

Doelstelling:
Deze doelstelling wordt bereikt door het bieden van financiële steun aan projecten op twee terreinen:
a. Wonen, Zorg en Welzijn
b. Wetenschappelijk onderzoek naar ouderengeneeskunde

Veelal wordt….

Ars Donandi – mevrouw A. Th. Voglerfonds

Ars Donandi is een koepelstichting voor fondsen met charitatieve doeleinden. De kunst van het geven, van het blijvend geven. Daar zorgt Ars Donandi voor namens iedere particulier en elke instelling die bij ons een fonds op naam heeft opgericht zoals:

Mevrouw A. Th. Vogler fonds
De baten van het fonds komen ten goede aan instellingen op het gebied van mensen die extra steun kunnen gebruiken, en instellingen op gebied van…..

Het Westfriesland Fonds

Het Westfriesland Fonds verleent financiële steun aan projecten die mensen bij elkaar brengt, hoe klein ook.
Wij steunen initiatieven op een breed maatschappelijk terrein voor onder andere ….

Klaver Kaas

De eerste Klaver Kaas zag in 1977 het levenslicht op een stolpboerderij in Winkel. Inmiddels is de productie overgenomen door vakbekwame kaasmakers in een ultra moderene kaasfabriek. Vanuit dit kleine provinciestadje in Noord Holland worden de kazen verspreid over binnen- en buitenland, want de liefhebber van deze volle en romige kaas woont inmiddels overal…

Jumbo Nieuwe Niedorp – Trambaan

“In jouw Jumbo kun je prettig en vlot winkelen en je hebt een grote keuze uit lekkere, verse en gezonde producten. Elke dag gaan we voor 100% tevredenheid: De beste service, het grootste assortiment en de laagste prijs. Onze gastvrije en deskundige medewerkers staan klaar om jou te verwelkomen in onze winkel.”

Jan Wagenaar

Rotary

Rotary is een serviceorganisatie. De leden steunen op verschillende manieren hun medemens zonder onderscheid van ras, geloof of politieke overtuiging. Rotary is een wereldwijde Fellowship (kameraadschap) met één visie: Service above Self ofwel dienstbaarheid boven eigenbelang…

IT-Balie

De IT-Balie is het adres voor al uw IT-zaken, voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

Bij de IT-Balie in Middenmeer kunt u terecht voor:
· Reparatie computers, tablets, printers etc
· Opschonen & versnellen van computers & laptops
· Verkoop en installatie software

…..

Triple A Logistics

Triple A Logistics is gespecialiseerd in kledingdistributie. Met een ervaren en dynamisch team zorgen ze voor de verwerking en distributie van een aantal grote kledingmerken. Ze nemen de logistieke zorg van klanten uit handen. Als innovatieve partner dragen ze bij aan de groei van hun klanten met een flexibele en snelle logistieke afhandeling. Triple A Logistics verzorgt……

Theater Gniffel

Theater Gniffel speelt hele leuke, interactieve kindertheatervoorstellingen op locatie voor kinderen van 3 tot ongeveer 9 jaar en hun ouders/verzorgers.
Zoekt u een leuke voorstelling voor uw evenement, school of  bedrijf, neem contact met ons op!  Wij kunnen ook het kindervermaak tijdens uw open dag, bedrijfsfeest of Sinterklaasviering regelen. Ook organiseren we verschillende culturele projecten. Zo zijn……