Cultuur binnen de Dijken

Het doel

Cultuur binnen de Dijken organiseert kunst- en cultuurprojecten in Hollands Kroon. Het doel van de stichting is om hiermee de kunst- en cultuurparticipatie te bevorderen. Door middel van diverse kunst- en cultuurprojecten proberen we dit doel binnen Hollands Kroon te bereiken. Zowel het beleven van, alsook het actief meedoen in kunst en cultuur.

Kunst- en cultuurprojecten

De stichting realiseert de kunst- en cultuurparticipatie door middel van het ontwikkelen en uitvoeren van theaterprojecten met verschillende kunstdisciplines. Deze projecten zijn voor jong en oud, met altijd een maatschappelijk doel. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een theatercursus maar ook voorstellingen. Bovendien organiseren we in 2019 nieuw ‘de BinnenRouteā€™. Een boeiende kunst- en cultuurroute door Gemeente Hollands Kroon.

Verschillende leeftijdsgroepen

We richten ons met de kunst- en cultuurprojecten op verschillende leeftijdsgroepen. Oud en jong, evenals de samenwerking tussen de generaties. Iedereen kan aan een theatercursus deelnemen of een voorstelling bezoeken.
Succesvolle projecten keren terug en daarnaast werken we continu aan nieuwe projecten.

Actueel: De BinnenRoute

Noteer 19 mei 2019 alvast in uw agenda!

Cultuur binnen de Dijken organiseert op 19 mei De BinnenRoute in de gemeente Hollands Kroon. Daarmee willen we je kennis laten maken met een greep uit het cultureel talent uit Hollands Kroon.

De BinnenRoute

De BinnenRoute is een kunst- en cultuurroute door gemeente Hollands Kroon. Daarbij wordt op 17 bijzondere locaties jong en oud verrast met doorlopende korte voorstellingen. Denk daarbij aan bijvoorbeeld muziek, dans, beeldende kunst, vertellingen, theater en nog veel meer. Bovendien wordt het openingsconcert wordt verzorgd door zanger Jeroen Zijlstra en ban Miss Jones.
KlikĀ hier voor meer informatie over De BinnenRoute en kaarten.